Viemäri­sukitukset

Viemärin sukitus

Toteutamme omakotitalojen, paritalojen ja rivitalojen viemärin sukitukset. Käytössämme on vakuutusyhtiöiden hyväksymät sertifioidut menetelmät sekä materiaalit. Viemärin sukitus on ajankohtainen kun talon viemäriputkisto alkaa lähestyä 40 vuotta. Viemäriputkien kunnon saat parhaiten selville tilaamalla meiltä viemärikuvauksen.

Mitä on viemärin sukitus?

Sukitus on nykyaikainen viemäriremonttimenetelmä, joka on nopea, edullinen ja asiakasystävällinen ratkaisu vanhan viemärin kunnostamiseen. Sukituksessa vanhan huonokuntoisen putken sisään asennetaan epoksilla kyllästetty sukka. Kuivuessaan sukka kovettuu, jolloin se muodostaa vanhan putken sisään uuden kestävän viemäriputken, joka paikkaa alkuperäisen putken haurastumat, halkeamat ja reiät.

Sukituksen vuoksi vanhaa viemäriputkistoa ei tarvitse purkaa eikä asunnon pintarakenteita tarvitse hajottaa, koska työ tapahtuu viemäriverkon sisällä käyttäen apuna viemärikameraa. Sukitetun viemärin käyttöikä on noin 50 vuotta.

Omakotitalon sukitusremontti toteutetaan 3-5 päivässä ja asukkaiden on mahdollista asua kodissaan koko remontin ajan. Remontin ajaksi asiakkaalle toimitetaan väliaikainen käymälä.

Miksi valita sukitus?

  • Talon rakenteita ei tarvitse purkaa
  • Nopea, remontti suoritetaan alle viikossa
  • Mahdollisuus asua kotonanne koko remontin ajan
  • Pitkäikäinen ja huoleton ratkaisu
  • Kasvattaa talon putkien käyttöikää jopa 50 vuotta
Pyydä tarjous remontista