Käyttövesiremontit

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontissa asennamme pinta-asennuksena uudet käyttövesiputket asuntosi jokaiseen vesipisteeseesi.

Käyttövesiputkiston elinikä on keskimäärin 30 vuotta, jonka jälkeen ne on hyvä uusia. Tällä hetkellä käyttövesiremontteja tehdään eniten 1940-1980 valmistuneissa taloissa, joissa käyttövesiputket on yleisimmin asennettu rakenteiden sisään ja ne ovat rautaa tai kuparia. Omakotitalon käyttövesiremontti kestää yleensä vain 2-5 päivää ja voit asua koko remontin ajan talossasi. Käyttövesisaneerauksen yhteydessä kannattaa useimmiten vaihtaa myös hanat, suihkukalusteet, wc-istuimet ja altaat. Näin saat halutessasi uutta ilmettä keittiöön ja kylpyhuoneeseen joka parantaa viihtyvyyttä, vähentää huolta äkillisistä ja kalliista vesivahingoista sekä lisää talon arvoa.

Komposiittiputkistot asennetaan siistinä pinta-asennuksena seinäpinnan päälle rakenteita rikkomatta. Näkyviltä osin puretaan vanhat putket pois. Rakenteiden sisällä olevat putket voidaan jättää paikoilleen.

Asiakas saa toteutuneesta käyttövesiremontista järjestelmätodistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi taloa myytäessä. Alustavan hinta-arvion käyttövesiremontille voit laskea remonttilaskurillamme.

Käyttövesiremontin hyödyt omakotitalon omistajalle

  • Huolet vesivahingosta häviävät
  • Vakuutus- ja vesimaksut pienenevät
  • Putkiston melut häviävät
  • Veden puhtaus ja virtaus paranevat
  • Talon arvo nousee
Pyydä tarjous remontista